Judith – Therapeut Eindhoven

therapeute-eindhovenIk ben opgegroeid als oudste in een technisch gezin van drie kinderen. Er werd weinig tot niet over gevoel gesproken. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. Voor iemand als ik die hoog gevoelig is, heb ik dit niet altijd als makkelijk ervaren en het heeft er zelfs in mijn jeugd voor gezorgd dat ik mijn muur op trok. Weg van mijn gevoel. Wat mijn belangrijkste en dierbaarste talent blijkt te zijn!

Voor mij was het belangrijk om in te kunnen zien welke emoties en gevoelens van mij zijn en welke niet. Inmiddels heb ik geleerd en ervaren dat communiceren over gevoel essentieel is in welke relatie dan ook. Of dit nu in je werkrelatie is, je partnerrelatie of met vrienden. Het gaat immers over het proces en niet over de inhoud. Daarnaast heb ik mogen leren van mijn levens- en werk ervaringen en ben ik steeds minder gericht op mijn gedachten. Minder in mijn hoofd. Ik heb geleidelijk aan de verbinding kunnen maken tussen mijn hoofd en mijn hart.

Dit is dan ook wat mij drijft bij persoonlijke groei en ontwikkeling van mensen en binnen organisaties op welke laag dan ook. Hierin is het voor mij belangrijk dat er een op groei gerichte mindset is. Ieder mens mag leren!

Waar ben ik goed in?

  • Mensen inzicht geven waar bepaalde gedragingen vandaan komen.
  • Ontdekken wie je bent als mens en waar jij echt voor wilt gaan.
  • Mensen leren om verbinding te maken tussen hun hoofd en hart.
  • Mensen zich te leren openen en dat ze zichzelf mogen zijn.
  • Mensen leren communiceren over wat hun raakt en bezig houdt.
  • Mensen leren om hun eigen weg te durven gaan.

Je bent op zoek! Je wilt meer plezier en meer kunnen genieten als mens en in je werk!

Ik help jou hier graag bij. Goede begeleiding in een vertrouwde setting kan je ondersteunen bij bewustwording en vervolgens het nemen van de gewenste stappen om je doelen te kunnen bereiken. Het resultaat is dat je beter en ook gezonder functioneert, zowel op je werk als in je privé leven.

Neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk Therapie Eindhoven.