Behandeltarief van Therapie Eindhoven

Ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben. Daarom duren mijn sessies niet 45 minuten, zoals gebruikelijk, maar 60 minuten, tenzij ik denk dat een deelbehandeling op dat moment beter voor je is.

Mijn tarieven
Individuele therapie: €94,50 voor een afspraak van 60 minuten. Als je een afspraak maakt vanaf 18:00 dan reken ik een toeslag van €15.

Het is ook mogelijk om een afspraak van 90 minuten in te plannen, ook voor (video)bellen.

Vergoed?
Als het om vergoeding gaat via je ziektekostenverzekering, dat kan alleen via je aanvullende verzekering.

Omdat ik aangesloten ben bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg kan je in aanmerking komen voor een vergoeding. Lees daar meer over op de-nfg.nl en rbcz.nu.

De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden de individuele therapie (gedeeltelijk) onder de noemer alternatieve of complementaire zorg. Je hoeft hierbij niet eerst je eigen risico aan te spreken. Informeer naar de mogelijkheden bij jouw ziektekostenverzekeraar.

Mijn registraties
Als therapeut heb ik de volgende registraties:

  • NFG
  • RBCZ

Bel me of vul het contactformulier in als je mijn registratienummers nodig hebt om bij je verzekering na te vragen of mijn therapie door hen vergoed wordt.

De voordelen van mijn praktijk
De afspraken die ik met je maak duren bij mij langer dan dat vaak gebruikelijk is, namelijk 60 minuten (en 90 minuten is ook mogelijk). Daarnaast heb ik een kleine praktijk waardoor ik je meer aandact kan schenken. Ik heb geen wachtlijst en ik werk met veel persoonlijke toewijding.

Tot 24 uur voor aanvang kan je kosteloos je sessie verzetten. Ben je te laat, dan breng ik de kosten van consult in rekening.

Neem contact op
Bel mij of vul het contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag.