Yvette Rolvers | Psycholoog Eindhoven

Ik ben Yvette Rolvers en ik werk in mijn praktijk samen met Ellen de Vaal. Door deze samenwerking bij Psycholoog Eindhoven voegen we diverse specialisaties samen. Als ervaren en geregistreerde therapeut help ik mensen graag met hun hulpvraag en bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je kunt met veel verschillende klachten en problemen bij mij terecht, dat kan ook in de avonduren.

Bel mij: 06 46 92 11 11 en maak een afspraak zodat we kunnen videobellen met Quli. Dit platform is gemaakt voor de zorg, veilig en AVG en NEN goedgekeurd. Of gebruik mijn contactformulier als je vragen hebt.

Misschien loop je al even rond met je klacht en vind je het nu echt tijd om er iets aan te doen. Verstandig, want iedereen zit weleens in de knoop met bepaalde problemen. Soms gaat een klacht nou eenmaal niet vanzelf zomaar over. Ik hoop je met mijn website verder op weg te kunnen helpen wat betreft de klachten en vragen die ik behandel en hoe ik werk in mijn praktijk in Eindhoven.

Voorbeelden van klachten en problemen waarvoor mensen een afspraak bij mij in Eindhoven maken:

Ik vind geen enkele klacht of geen enkel probleem vreemd of raar. Door mijn jarenlange ervaring in mijn praktijk heb ik vrijwel alles al een keer voorbij zien komen. Dit zorgt er dus voor dat de kans groot is dat ik je klacht of probleem al een keer eerder heb gezien. Schroom dus niet om contact met Psycholoog Eindhoven op te nemen. Het beste wat je kunt doen is om met je klacht naar buiten te komen. Want het lucht op om erover te praten. Het is jammer genoeg niet mogelijk om altijd zelf uit de put te klimmen. En dan heb je even een goed steuntje in de rug van iemand anders nodig. Ik help je graag

Je bent niet de enige
Het is ook goed om te weten dat er veel anderen zijn met ongeveer hetzelfde probleem. Je hebt nu misschien het gevoel dat je de enige bent die dit meemaakt. Maar dat is echter niet waar. De realiteit is dat er op dit moment ontzettend veel mensen zijn met (ongeveer) dezelfde klacht. Als jij jezelf hiervan bewust bent dan geeft dit vaak rust en kun je jouw situatie beter accepteren en je klacht in een ander perspectief plaatsen.

Psychologenpraktijk Eindhoven: de behandeling

Je krijgt bij mij eerst de tijd om rustig je verhaal te vertellen. Dat is vaak al fijn. Zo kom ik erachter wat er aan de hand is en kan ik je vertellen hoe de behandeling bij Psycholoog Eindhoven eruit kan gaan zien. Door de brede aanpak krijg je sneller de controle terug over je psychische of lichamelijke klachten. Maar je krijgt ook antwoord op belangrijke vragen.

Maak een (telefonische) afspraak
Neem gerust even contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je klacht, vraag of probleem precies is, ik help je graag verder.