Loop je vast op werk?

Ben jij het zo zat om elke keer weer te moeten knokken om op waarde geschat te worden? Dat die promotie aan je neus voorbij gaat naar een collega, terwijl jij echt veel beter bent voor die functie? Dat het tot aanvaringen met je collega’s of leidinggevende komt terwijl iedereen hetzelfde doel heeft namelijk dat de tent goed draait en de klant tevreden is.

Het is niet dat je je werk op zich niet meer leuk vindt, je wilt gewoon aan de slag en gewaardeerd worden voor wie je bent en wat je doet.

Stop met wijzen naar anderen

Het heeft geen zin, hoe stom ze ook doen en hoeveel gelijk jij ook hebt. Je hebt geen grip op het wel of niet veranderen van anderen en het is onzinnig om te blijven doen wat niet werkt. Je weet dit al langer, maar enerzijds wil je niet veranderen (want waarom moet jij je steeds aanpassen) en anderzijds wát en hoe moet je dan anders doen?

Investeer in jezelf en zorg dat je weet wat jij nodig hebt om de beste kant van jezelf te laten zien.

Hier wat voorbeelden van wat van invloed is op jou presteren:

  • Hoe heb je aansturing nodig, direct of indirect?
  • Op welke manier ben je op je best in een groep en hoe laad jij jezelf weer op?
  • Op welk tempo ga jij van denken naar doen, hoe lang heb je het nodig om na te denken over het doel, plan van aanpak en consequenties?
  • In hoeverre heb jij behoefte dat er aandacht is voor jouw gevoelens en emoties?
  • Hoe direct ben jij? En wil je dat anderen direct met jou zijn?

Wat hebben de mensen om jou heen nodig?

Wat jij nodig hebt kan enorm verschillen van wat jouw collega’s nodig hebben. Als je dit weet, snap je ook beter waarom je je soms zo anders voelt ten opzichte van je omgeving. En dat dit juist zo waardevol is.

Het weten hoe “de gemiddelde mens” en jij afwijken qua behoefte maakt duidelijk waar de schoen wringt waardoor je met dit besef beter met elkaar kan communiceren en samenwerken.

Dikke kans dat je al heel veel gedaan hebt om zichtbaarder te worden, maar ondanks de tijd en energie die je erin hebt gestopt ben je nog niet daar waar je wezen wilt.

Compleet beeld van je persoonlijkheid en motivaties

Bij mij krijg je in 3 uur inzicht in wat je kunt doen. De Birkman-methode biedt namelijk een compleet beeld van je persoonlijkheid en motivaties. Zo weet je wat je kunt doen om wél gezien te worden door je leidinggevende en collega’s.

Zoals het nu gaat is ineffectief en inefficiënt. Je krijgt niet wat je wilt en het verpest je humeur, wat je thuis waarschijnlijk ook geen leuker mens maakt.

Ik werk graag met je samen als je begrijpt dat je zelf aan de slag moet gaan en daarbij begeleiding wilt. Zodat je niet het wiel opnieuw uit hoeft te vinden. Krijg op een efficiënte manier helder waar jouw focus moet liggen om direct resultaat te bereiken.

Wil jij ook transformeren naar de vrouw waar het zelfbewustzijn op een prettige manier vanaf spat? Waar mensen graag mee willen samenwerken omdat het duidelijk is waar jij voor staat en wat je te bieden hebt? Ik help jou, zodat jij je verantwoordelijkheid kan nemen om de wereld om jou heen positief te beïnvloeden.

Er zijn heel veel wegen die naar Rome leiden. Ik zeg niet dat mijn programma voor iedereen dè manier is. Om erachter te komen of mijn programma ook voor jou kan werken, is het een kwestie van 45 minuten investeren. En dit doe ik graag omdat ook ik er niets aan heb als jij start met een programma wat niet goed voor jou is.

Bel mij gerust: 06 46 92 11 11 of neem contact met mij op via mijn contactformulier.