Ingrid van der Krieken – AD(H)D Coach Eindhoven

Mijn naam is Ingrid van der Krieken, woon samen met mijn man in Veldhoven. Ik ben moeder van twee volwassen kinderen, waarvan één kind al op jonge leeftijd de diagnose ADHD heeft gekregen. Ik kan met overtuiging zeggen dat ik een ervaringsdeskundige ben op het gebied van ADHD. Ik weet als geen ander wat dit betekent voor een kind met ADHD, maar ook wat het betekent voor het hele gezin wat moet dealen met ADHD.

Naast partner en moeder ben ik ook ruim 35 jaar parttime werkzaam in de verzekering branche. Met een vriendelijke open houding een cliënt te woord staan, de hulpvraag beantwoorden en er op inspelen, is wat ik jaren heb gedaan en nog doe.

Mijn vrije tijd breng ik aan de ene kant heel graag door met mensen om me heen met een hapje, drankje, wandeling of een goed gesprek. Aan de andere kant kan ik enorm genieten van stilte, alleen te sporten, te wandelen, of tijdens vakanties de tijd te verliezen met het lezen van boeken.

AD(H)D Coach en studiecoach

Tijd om te investeren in mezelf! Dienstverlening en dienstbaar zijn is iets wat ik met mijn hart doe, ik volg mijn intuïtie. Ik wil nog jaren aan de slag blijven met werk waar mijn hart ligt. De keus om een opleiding te volgen als AD(H)D Coach was voor mij dan ook een logische stap. Daarna ben ik aan de slag gegaan als AD(H)D Coach en studiecoach voor studenten (jong volwassenen) met een diagnose ASS. Daarnaast heb ik diverse workshops gevolgd. Eén daarvan was uitleg over de inhoud van Mindfulness en wat het voor iemand kan betekenen. Ik werd  er direct door gegrepen. 

Mindfulness MBCT Trainer

Ik beoefen zelf mindfulness en ben gecertificeerd Mindfulness MBCT Trainer. Tijdens het coachen kan ik je helpen bij aanbrengen van structuur, inzichten geven in de positieve kanten van AD(H)D, en werken aan het terugdringen van stress.

Mijn streven is, zonder vooroordeel iemand te helpen. Zodat dingen die wel goed gaan weer zichtbaar worden!

Toe aan een volgende stap?

Veel kinderen met de diagnose ADHD of ADD krijgen de gelegenheid om in hun eigen kracht op te groeien, dat is mooi. Dit is echter geen garantie voor een toekomst zonder AD(H)D hobbels. Het wordt weer anders als je de volwassen leeftijd hebt bereikt en je vervolgens deels of helemaal op jezelf aangewezen bent.
Misschien herken je het wel; Je loopt vast omdat er veel gecombineerd moet worden.

Als coach kan ik je helpen nieuwe inzichten te geven hoe je beter in balans komt, of de moeilijke combinatie van werk, studie, huishouden, sociale contacten beter de baas wordt. Heb je AD(H)D, bent super gemotiveerd, maar je hoofd loopt over en kunt het niet alleen? Laat mij je een steun in de rug geven. Als AD(H)D Coach kan ik je helpen met:

  • zelfredzaamheid vergroten
  • langer vasthouden concentratie
  • verminderen van superfocus
  • verminderen van faalangst
  • verminderen van stress
  • in het moment te leven

Door middel van; Mindfulness MBCT training/coachgesprekken, één op één, rekening houdend met waar jouw behoefte ligt.

Neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.