Ellen de Vaal – Coach & Ambulant begeleider Eindhoven

Ik geloof in een wereld waarin authentiek mogen zijn aan de basis staat voor succesvolle persoonlijke groei. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens authentieke talenten heeft die met de juiste coaching en begeleiding tot ontwikkeling kunnen komen. Ongeacht diagnose, beperking, achtergrond, omgeving of verleden. Authentiek mogen zijn is de opstap naar inzicht krijgen in eigen kunnen, waardoor blokkerende gedachten verminderen en er ruimte ontstaat voor persoonlijke groei.

Opbouwend, betrokken, toegankelijk en uitdagend
Coachen en begeleiden doe ik met warmte, scherpte en humor vanuit mijn passie voor ieder mens. Tijdens de coachsessies zet ik vooral aan tot (anders) denken, doen en voelen. Ik laat je op een praktische en positieve manier nieuwe mogelijkheden onderzoeken, (meer) zelfinzicht krijgen en nieuw gedrag ontdekken. Ik gebruik hiervoor tools die direct toepasbaar zijn in jouw situatie.

Mijn achtergrond
Als teamleider ontdekte ik mijn passie voor het coachen van mensen. Door de jaren heen doorliep ik de leergang Coachend Leiderschap voor team-coaching, talent-coaching, groepsdynamiek en omgaan met stress op de werkvloer. Ik volgde diverse management- en P&O trainingen en werd gediplomeerd Mensgericht Coach & Counseler met specialisatie hoog-sensitiviteit.

Mijn werk als studiecoach voor studenten met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) bij Fontys Hogescholen inspireerde me om de opleiding Practitioner Autisme te gaan volgen en te starten als gecertificeerd autismecoach en ambulant begeleider.

Verder geloof ik in een leven lang leren. Dit doe ik door het blijven volgen van aanvullende cursussen en trainingen. Mijn kennis en passie liggen op het gebied van systemisch denken, de kracht van hoog-sensitiviteit, zuiver communiceren, Bateson, authentiek leiderschap en talentontwikkeling.

Mijn specialisaties als coach

  • Studiecoaching bij autisme, ADHD, ADD, PDDNOS, Asperger en hoog-sensitiviteit

Maak een afspraak
Neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.