Coaching voor bedrijven

Persoonlijke en professionele ontwikkeling, passie voor en plezier in het werk dragen bij aan meer tevreden en productieve medewerkers, een goed functionerend team en een gezonde organisatie. Ik help mensen in organisaties om zich te blijven ontwikkelen en verbeteren. Ik doe dit door het creëren van (meer) veerkracht, bewustzijn, zelfinzicht en het benutten van ieders talenten. Tevens begeleid ik medewerkers bij re-integratie om op een succesvolle en duurzame wijze terug te kunnen keren in het arbeidsproces. Coaching vindt altijd plaats via één op één gesprekken. De mogelijkheden voor coaching waarvoor je bij mij terecht kunt:

  • Talentontwikkeling
  • Emotionele intelligentie
  • Stresshantering en balans
  • Authentiek leiderschap
  • Sturen en coachen van medewerkers/professionals/managers
  • Professionele ontwikkeling
  • Re-integratie

Neem contact op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je meteen een afspraak wilt maken. Wat je vraag, klacht of probleem ook is, ik help je graag.