Coaching persoonlijke ontwikkeling

De uiteindelijke beslissing om te kiezen voor persoonlijke ontwikkeling neem je niet zomaar. Vaak gaat er een gevoel van onvrede, onrust, spanning of verdriet aan vooraf. Maar je kunt ook vanuit een positieve ervaring tot de conclusie komen dat je meer kunt en wilt bereiken op persoonlijk (en/of zakelijk) vlak. Je weet alleen niet hoe. 

In beide gevallen kan een coach je verder helpen en je begeleiden tijdens je ontwikkeltraject. De eerste stap in het traject is onderzoeken of coaching geschikt voor je is en welke vorm van coaching het beste bij je past. In mijn coachsessies zet ik vooral aan tot (anders) denken, doen en voelen. Ik laat je op een praktische en positieve manier nieuwe mogelijkheden onderzoeken, (meer) zelfinzicht krijgen en nieuw gedrag ontdekken. Ik gebruik hiervoor tools die direct toepasbaar zijn in jouw situatie. Om je de gelegenheid te geven om dit zonder verdere verplichting te ervaren, werk ik altijd met een gratis intakegesprek. Vraag daarom gerust een intakegesprek aan. Ik adviseer je dan graag verder.

Neem contact op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je meteen een afspraak wilt maken. Wat je vraag, klacht of probleem ook is, ik help je graag.